fbpx Stol | Kontakt

Stol

Për ne nuk është i rëndësishëm vetëm komoditeti në apartamentet e banimit, por edhe ai në ambientet rekreative të komplekseve tona. Për këtë arsye ato pajisen me stola të personalizuar me dru dhe metal, të cilat janë në përdorim të banorëve.

Kontakt
A  Pasho Hysa Nr 26-0714 AL-1004 Tiranë
+355684049444  E [email protected]
W kontakt.al

 

.

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit

© 2023 by Design Kontakt