fbpx Telefon, Tv, Internet | Kontakt

Telefon, Tv, Internet

Në të gjithë apartamentet nuk mungojnë sinjalet e internetit, telefonit dhe televizorit. Për sinjalin e internetit është përdorur kabëll FTP Cat 5 dhe prizë RJ45. Për sinjalin telefonik është përdorur kabëll UTP Cat 5 dhe prizë RJ-11 Cat 5. Për sinjalin televiziv tokësor dhe satelitor është përdorur kabëll RG59. Antenat e sinjalit tokësor dhe satelitor janë qendrore për gjithë godinën dhe montohen ne tarracë pa dëmtuar hidroizolimin e saj. Antenat janë të markes Alfanet dhe shpërndarja në pus teknik realizohet me splitera dhe multiswiche Fracarro.

Kontakt
A  Pasho Hysa Nr 26-0714 AL-1004 Tiranë
+355684049444  E [email protected]
W kontakt.al

 

.

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit

© 2023 by Design Kontakt