fbpx Termoizolim tarraca | Kontakt

Termoizolim tarraca

Tarracat e objekteve janë të termoizoluara nga faktoret e jashtëm atmosferikë me një shtresë 100 mm Lesh Guri. Kjo shtresë ofron termoizolim të plotë dhe temperaturë të përshtatshme të ambienteve të brendshme.

Kontakt
A    Pasho Hysa Nr 26 0714 AL 1004 Tiranë
C    +355684049444  E [email protected]
W   kontakt.al

 

.

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit

© 2023 by Design Kontakt