fbpx Zinxhirë hidroizolues | Kontakt

Zinxhirë hidroizolues

Rrjeti inxhinierik i objektit krijon nyje të dobëta në hidroizolimin nëntokë, kur i përshkon ato në momentin që del nga objekti për tu lidhur me rrjetin e qytetit. Në këto raste përdoren zinxhirë hidroizolues me gomina ekspansive të cilat krijojnë një barrierë të papërshkueshme midis tubit dhe murit të parkimit.

Kontakt
A  Pasho Hysa Nr 26-0714 AL-1004 Tiranë
+355684049444  E [email protected]
W kontakt.al

 

.

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit

© 2023 by Design Kontakt