fbpx Kontakt | Ndryshe...

MANGALEM 21

A Pasho Hysa Nr 26 0714 Al 1004 Tiran​‌ë

Apartamente me hipotekë tek Ali
Demi duke filluar nga 53,000 €

Bli tani »

MANGALEM 21/KAIMI

A Rr. Pasho Hysa Nr 26 0714  1004 Tiran​‌ë
Apartamente nga 1,200 €/m 2
Financojm​‌ë 70%

Shko tek projekti

SiRI

Rr Siri Kodra 206 Al 1017 Tiran​‌ë

Dyqane me hipotekë
tek Siri Kodra

Bli tani »

MARGA

A Rr Filip Jano Al 1057 Tiranë

Dyqane me hipotekë pranë
Bulevardit të Ri

Bli tani »

MAGNET

A Rr Ndre Mjeda Al 1023 Tiranë

Parkim me hipotekë tek
21 Dhjetori duke filluar nga 20,000 €

Bli tani »

i Ri

MANGALEM 21/KADIU

A Rr. Pasho Hysa Nr 26 0714  1004 Tiran​‌ë
Apartamente nga 1,400 €/m 2
Financojm​‌ë 70%

Shko tek projekti

i Ri

OxA

A Rr Dalip Topi Al 1040 Tiranë
Apartamente nga 1,400 €/m 2
Financojm​‌ë 70%

Shko tek projekti

i Ri

AbA

A Rr Turdive 40 Al 1045 Tiran​‌ë
Filloi shitja e vilave luksoze

Shko tek projekti

i Ri

Ballada

A Rruga Vrapeve, Tiranë
Filloi shitja e vilave luksoze

Shko tek projekti

i Ri

Mangalem 21/NOKIA

A Pasho Hysa Nr 26 0714 Al 1004 Tiran​‌ë
Filloi shitja e apartamenteve

Shko tek projekti

Shkojmë të blejmë një shtëpi.

Shiko më shumë »
STAR ARKITEKTËT ME TË CILËT BASHKËPUNOJMË
OMA
Projekti: Mangalem 21

Terreni i pjerrët lejon që çdo ndërtesë të shikojë mbi tjetrën, duke krijuar pamje të ndryshme mbi rrethinën. Dendësia e lartë arrihet duke lënë 70% të zonës të hapur për sheshe publike dhe hapësira të gjelbra.

DANIEL LIBESKIND
Projekti: Magnet

Nje lagje e re banimi pa makina, me një sistem të oborreve të gjelbërta të ndërlidhura të me shtigje këmbësore dhe rruge biçikletash. Ndërtesat rreth çdo oborri janë të ndryshme në shkallë, orientim dhe tipologji për të parandaluar monotoninë dhe për të maksimizuar dritën dhe ajrin.

DANIEL LIBESKIND
Projekti: Eagle in Flight

Kulla trembëdhjetë katëshe është në formë gjysmëhëne në plan, duke u ngritur me tarraca të shkallëzuara drejt një kreshendo 45 metra të lartë në skajin perëndimor.

BOLLES AND WILSON
Projekti: 4 Shkurti

Materialet janë reduktuar në ato që i përshtaten precedentit historik në Tiranë. Haptika e veçantë e bazës arrihet me fuga të gjera dhe shtresa qëllimisht të parregullta të fragmenteve të pllakave.

CITYFOESTER
Projekti: AnA

Ndërtesa paloset si një figurë e vazhdueshme, duke respektuar të gjitha distancat e nevojshme. Shkurtimet në vëllim janë një përgjigje ndaj rregulloreve urbane dhe një mënyrë për të zbërthyer masën në pjesë.

SiRi

Marga

Magnet

OxA

Mangalem 21

Kaimi

Kadiu

AbA

SiRi

Marga

Magnet

OxA

Mangalem 21

Kaimi

Kadiu

AbA

SiRI

Rr. Siri Kodra, Tiranë
Apartamente 830 euro/m². Dyqane 1100 euro/m².
80% mbështetje me kolateralin tonë në Union Bank.

MANGALEM

Rr. Ali Demi, Tiranë
Projekt i 2018

MAGNET

Rr. Frosina Plaku, Tiranë
Apartamente 830 euro/m². Dyqane 1500 euro/m². 
80% mbështetje me kolateralin tonë në Union Bank.

SiRI

Rr. Siri Kodra, Tiranë
Apartamente 730 euro/m². Dyqane 730 euro/m². 
80% mbështetje me kolateralin tonë në Union Bank.

Kontakt
A    Pasho Hysa Nr 26 0714 AL 1004 Tiranë
C    +355684049444  E [email protected]
W   kontakt.al

 

.

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit

© 2023 by Design Kontakt