fbpx Lajme | Kontakt

Lajme

Më të rejat nga Kontakt...

Fillon faza e ndërtimit për kompleksin e vilave luksoze të rezidencës AbA.

Kontakt nis ndërtimin e projektit më të ri në zonën e Farkës, shumë pranë liqenit. Rezidenca AbA vjen tek ju me 72 vila 3-katëshe me parkime individuale, me një arkitekturë të avancuar, minimaliste e moderne, si dhe me një çmim preferencial.

11/01/2024 | Tirana

Shiko >

Flamuri Kontakt në Tushemisht, Pogradec

Vendosja e flamureve Kontakt shënon fillimin e një projekti të ri në atë zonë. Kjo veprimtari tregon angazhimin për zhvillimin e zonës dhe përfaqëson një hap të rëndësishëm në rrugëtimin e kompanisë. Prania e Kontakt është një shenjë premtuese për zhvillimin e ardhshëm të Tushemit dhe zonave përreth.

26/12/2023 | Pogradec

Shiko >

Perfundoi fasada perëndimore e objekti 4 Kaimi

Përfundoi fasada perëndimore e objektit 4 në rezidencën Kaimi, duke demostruar mbi ritmet e shpejta të ndërtimit në këtë projekt.

15/12/2023 | Tirana

Shiko >

Vizitë nga kompania gjermane Keim në Kontakt

Vizita ishte për shkëmbim informacioni për përdorimin e teknologjive inovative në trajtimin e sipërfaqeve të fasadave për projektet e ardhshme. Vizita e Keim në Kontakt u vlerësua si një mundësi e rëndësishme për të shkëmbyer përvoja dhe njohuri të reja në fushën e bojërave dhe ngjyrave për ndërtimin e fasadave.

22/11/2023 | Tirana

Shiko >

Filloi shitja e apartamenteve tek rezidenca Kadiu

Pas suksesit me Mangalem 21 dhe Kaimi, Kontakt vjen me një tjetër projekt ambicioz pranë Ali Demit. Një kompleks modern rezidencial me 17 objekte, me një shumëllojshmëri zgjedhjesh për apartamentin tuaj.

01/08/23 | Tirana

Shiko >

Përfundoi Fasada Marga 2

Kontakt përfundoi punimet tek Marga 2. Objekti i ri i shtohet qytetit të Tiranës me një arkitekturë bashkëkohore dhe cilësi në ndërtim.

26/06/23 | Tirana

Shiko >

OxA, projekti me i ri nga Kontakt

Rezidenca OxA, projekti më i ri nga Kontakt, shumë pranë malit të Dajtit, ofron një hapësirë ideale jetese me pamje mahnitëse të peizazhit përreth.

22/06/23 | Tirana

Shiko >

Filloi shitja e vilave luksoze tek Rezidenca Abazi

Kontakt sjell projektin më të ri në zonën e Farkës, shumë pranë liqenit. Abazi vjen tek ju me 58 vila 3-katëshe me parkime individuale, me një arkitekturë minimaliste dhe moderne dhe me një çmim preferencial.

17/06/23 | Tirana

Shiko >

Kontakt
A    Pasho Hysa Nr 26 0714 AL 1004 Tiranë
C    +355684049444  E [email protected]
W   kontakt.al

 

.

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit

© 2023 by Design Kontakt