fbpx ASHENSOR | Kontakt

ASHENSOR

Kujdesi për të nesërmen fillon sot. Schindler 3300 është një ashensor me peshë të lehtë pa substanca dëmtuese dhe i dizenjuar për konsumim te ulët të energjisë. Efiçensa e funksionimit është e njejtë për të gjithë jetëgjatësinë e mjetit dhe ky ashensor është gati 100% i riciklueshëm.

Kontakt Shpk
A  Pasho Hysa Nr 26-0714 AL-1004 Tiranë
+355684049444  E info@kontakt.al
W kontakt.al

 

.

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit