fbpx Ashensor | Kontakt

Ashensor

Ashensori është elementi më i përdorur i ambienteve të përbashkëta në objektet e banimit. Kjo rrit domosdoshmërinë e të qenit i sigurt dhe cilësor. Kontakt këtë e realizon duke përdorur ashensor të markave lider në treg Schindler dhe Kone. Ashensorët tanë kanë një shpejtësi 1m/s dhe kabina komode me pamje tërheqëse.

 

Kontakt
A  Pasho Hysa Nr 26-0714 AL-1004 Tiranë
+355684049444  E [email protected]
W kontakt.al

 

.

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit

© 2023 by Design Kontakt