Shitet Apartament 2+1 tek Bulevardi i Ri,rezidenca Marga2.

Vendodhje strategjike,prane qendres me cilesi dhe standart te larte ndertimi, fasade e ventiluar, zeizolim,termoizolim.

Apartamente me ventilim te pavarur dhe te pajisur me sistem kondicionimi multisplit, dyer dritare eficente,grila, parket zvicerian dhe tualete me pajisje hidrosanitare (inkaso) me dritare ,ndricim natyral.                 

Hapesira publike,me gjelberim dhe pa makina. Ambjente te pershtatshme per femijet ,hapesira publike,ambjente biznesi, kende pushimi dhe stola. Vendparkime te brendshme...

Prenotoni Apartamentin tuaj tani...

⁣Per me shume informacion me kontaktoni ne:0692138591