Ndertojme dhe projektojme te ardhmen prej me shume se dy dekadash duke I ofruar klienteve nje investim te sigurt per te ardhmen me apartamente me cilesine me te larte dhe me cmimin me te mire ne Tirane.Apartamentet dorezohen me parket,dyer derrase gjermane,hidrosanitare inkaso italiane,dritare duralumin me dopio xham.

Prenotoni tani apartamentin tuaj ne nje nga zonat me te kerkuara te Tiranes.me ambjente te gjelberuara dhe pedonale, gjithashtu cilesia e ndertimit na diferencon nga te tjeret.