fbpx Kontakt - Malvina Cenaj's blog |
Malvina Cenaj
  07/04/2023

Shitet apartament ne Ali Dem

Shiten apartamente ne kompleksin me te ri ne Ali Dem, Kaimi.


Malvina Cenaj
  21/11/2022

Shiten apartamente ne kompleksin me te ri ne Ali Dem

Filluam shitjen e apartamenteve ne kompleksin me te ri ne Ali Dem, Kaimi.

Apartamente te tipologjive te ndryshme, 1+1, 2+1, 3+1.


Malvina Cenaj
  16/11/2022

Shiten apartamente ne kompleksin Kaimi

Filluam shitjen e apartamenteve ne kompleksin me te ri ne Ali Dem, Kaimi.

Apartamente te tipologjive te ndryshme, 1+1, 2+1, 3+1.


Malvina Cenaj
  01/11/2022

Shitet apartament ne Tirane

Apartamenti ka siperfaqe 111.9 m2, ka orientim veri-jug-lindje-pernedim dhe ndodhet n


Malvina Cenaj
  01/11/2022

Shitet apartament 2+1 ne kompleksin Mangalem21

Apartamenti ka siperfaqe 103.2 m2, ka orientim jug-perendim dhe ndodhet ne katin e ka


Pages

Kontakt
A  Pasho Hysa Nr 26-0714 AL-1004 Tiranë
+355684049444  E [email protected]
W kontakt.al

 

.

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit

© 2023 by Design Kontakt