fbpx Kontakt - Paola Bajrami's blog |
Paola Bajrami's picture
Paola Bajrami
  16/09/2021

Apartament ne shitje tek Bulevardi i Ri

Jeni te interesuar per te blere apartament sa me afer qendres se Tiranes?!


Paola Bajrami's picture
Paola Bajrami
  13/09/2021

Shiten apartamente me hipoteke ne Ali Demi

Aty ky personifikimi i te duhures  lind ne nje projekt , shtrihet ne  kohe dhe jeton bashke me te, kthehet ne nje nga themelet e jetes njerezore.


Pages

Kontakt
A    Pasho Hysa Nr 26 0714 AL 1004 Tiranë
C    +355684049444  E [email protected]
W   kontakt.al

 

.

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit

© 2023 by Design Kontakt