fbpx Cilësia | Kontakt

Cilësia

Cilësia e ndërtimit është pika më e fortë e zhvillimit të kompanisë Kontakt. Kujdesi në përzgjedhjen e materialeve, të cilat janë miqësore me mjedisin dhe sigurojnë efiçencë, e riciklojnë energjinë e natyrës dhe ky është një argument që nuk del nga vëmendja asnjëherë. “Përdorimi i natyrës në dobi të vetë natyrës”, motoja që na udhëheq në realizimin e projekteve tona.

detaje
ndërtimi

Materialet, teknikat dhe teknologjitë më të fundit janë tashmë standarti Kontakt.

Lexo më shumë

efiçenca
termike

Kërkojmë më pak nga ambjenti dhe japim më shumë nga vetja.

Lexo më shumë

Kontakt
A    Pasho Hysa Nr 26 0714 AL 1004 Tiranë
C    +355684049444  E [email protected]
W   kontakt.al

 

.

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit

© 2023 by Design Kontakt