fbpx DERA E BALLKONIT | Kontakt

DERA E BALLKONIT

Me një klimë mesdhetare dhe të lagësht, Shqipëria është një vend me një mot të paparashikueshëm. Për këtë arsye, një ndër pikat më të rëndësishme në ndërtim, është përzgjedhja e dyerve dhe dritareve te ballkonit, të cilat duhet të sigurojnë mbrojtje efektive ndaj kushteve jo të favorshme të motit apo zhurmave, duke mbajtur një raport të mirë kosto-cilësi. Përzgjedhja që sjell Kontakt, janë dritare dhe dyer dopio xham të mbushura me gaz argon për termoizolim të plotë që nuk sjell humbje në energjinë e brëndshme të shpenzuar për ngrohje apo ftohje.

Kontakt Shpk
A  Pasho Hysa Nr 26-0714 AL-1004 Tiranë
+355684049444  E info@kontakt.al
W kontakt.al

 

.

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit