fbpx DERA E HYRJES NË OBJEKT | Kontakt

DERA E HYRJES NË OBJEKT

Detyrimi ynë ndaj sigurisë na shtyn të bashkëpunojmë me lider të prodhimit të dyerve të blinduara për apartamente. Ne kërkojmë implementim të elementëve të sigurisë në përputhje me standardet. Dyert e jashtme janë pjesë e paketës që Kontakt aplikon për izolimin termik dhe akustik të ambjenteve të ndërtesës. Gjithashtu ne kujdesemi që dizajni i fletëve të derës të jetë interesant dhe në harmoni me elementët e tjerë të kompozimit të korridorit në shkallës.

Kontakt Shpk
A  Pasho Hysa Nr 26-0714 AL-1004 Tiranë
+355684049444  E info@kontakt.al
W kontakt.al

 

.

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit