fbpx Derë e brendshme | Kontakt

Derë e brendshme

Dyer druri të firmës gjermane LEBO të vendosura në ambientet e brendshme të njësive të banimit dhe shërbimit. Panelet e drurit mbushen në brendësi me shirita tallashi me çarje cilindrike. Dimensionet variojnë sipas ambientit, ndërsa ngjyra e bardhë dhe pamja e thjeshtë e kthen derën në një mobilie lehtësisht të përshtatshme me interierin e apartamentit, si dhe më të thjeshtë për t’u mirëmbajtur.

Kontakt
A  Pasho Hysa Nr 26-0714 AL-1004 Tiranë
+355684049444  E [email protected]
W kontakt.al

 

.

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit

© 2023 by Design Kontakt