fbpx DYER BRËNDA APARTAMENTIT | Kontakt

DYER BRËNDA APARTAMENTIT

LEBO është një kompani prodhimi e dyerve në Gjermani e themeluar mbi 145 vjet më parë. Përkushtimi dhe pasioni për zejtari me cilësi të lartë dhe shërbim të klasit të parë ka mbetur e njëjtë edhe sot, duke u ofruar apartamenteve tuaja jo vetëm dyert më të mira të cilësisë, por edhe më shumë. Një derë e thjeshtë të bën për vete nëpërmjet thjeshtësisë dhe dizajnit të saj të qartë. Është partneri ideal për t’u përshtatur me stile të ndryshme. Një pamje të thjeshtë dhe të shumllojëshme për të përmbushur dëshirat tuaja individuale. Sipërfaqet tuaja të derës janë me të vërtetë të lehta për t’u pastruar dhe shumë të fuqishme. Ato pastrohen lehtë nga pluhuri i përdorimit të përditshëm. Është e rëndësishme për ne që të shijoni derën tuaj LEBO për një kohë të gjatë.

Kontakt Shpk
A  Pasho Hysa Nr 26-0714 AL-1004 Tiranë
+355684049444  E info@kontakt.al
W kontakt.al

 

.

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit