fbpx Dysheme industriale | Kontakt

Dysheme industriale

Për realizimin e dyshemesë industriale, betoni me trashësi mbi 10cm aplikohet mbi pllakën e themelit. Kjo shërben dhe për realizimin e pjerrësive të largimit të ujit. Sipërfaqja trajtohet me përzierje kuarc, çimento, aditive dhe fibra. Trajtimi forcon sipërfaqen kundrejt njollave dhe abrazionit. Fibrat strukturore në masën 1% të sasisë së çimentos dhe mikrofibrat fortësojnë shtresën kundrejt plasaritjeve.

Kontakt
A  Pasho Hysa Nr 26-0714 AL-1004 Tiranë
+355684049444  E [email protected]
W kontakt.al

 

.

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit

© 2023 by Design Kontakt