fbpx FASADË TERMIKE | Kontakt

FASADË TERMIKE

Leshi i gurit është më rezistent se izolimi tradicional, duke krijuar mbrojtje më të mirë kundër zjarrit. Fibrat e leshit të gurit mund të rezistojnë më shumë se 1000°C pa u shkrirë. Leshi i gurit është një barrierë më e mirë termike sesa format e tjera të izolimit, që çojnë në konsum më të vogël të energjisë. Për banorët kjo do të thotë përmirësim, pasi prona do të qëndrojë më e ngrohtë kur jashtë është ftohtë dhe faturat e energjisë do të jenë më të ulëta. Cilësitë e këtij materiali, do të sigurojnë një përmirsim shtesë përkundrejt zhurmave. Leshi i gurit ka një strukturë poroze dhe të hapur, e cila thith tingujt si asgjë tjetër.

Kontakt Shpk
A  Pasho Hysa Nr 26-0714 AL-1004 Tiranë
+355684049444  E info@kontakt.al
W kontakt.al

 

.

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit