fbpx Figurina | Kontakt

Figurina

Shkojmë të blejmë një shtëpi.

Na gjeni tek Ali Demi, Rruga Pasho Hysa, Kompleksi Mangalem21. Agjentët tanë janë aty për t'iu ndihmuar.
Shiko vendndodhjen >

Kë të zgjedhim tani?

Mos u shqetësoni, agjentët tanë janë gjithmonë në dispozicion t'iu asistojnë në zgjedhjen tuaj.

Telefono tani >

Kontakt vjen me 4 komplekse të reja në Tiranë.

Mundësi zgjedhje për kërkesat e çdokujt.

Apartamente të tipologjive të ndryshme

Jeni një familje e madhe, apo një çift i sapomartuar, ne ju ofrojmë atë që ju përshtatet më shumë.

Mami e zgjodhi.

E dinim që do t'iu pëlqente.

Ta gëzoni!

Një familje që të jetë e lumtur ka nevojë për një
shtëpi të mirë.

Ne nuk kemi frikë nga shiu, dhe që sot, as ju nuk do të keni.

Kontakt ofron hidroizolim të shtëpisë suaj me materialet me cilësore Gjermane, si dhe drenazhim efikas për largimin e ujërave nga davancalet.
Shiko më shumë >

Tani mund të filloni me pastrimet.

Është shtëpia juaj, me çelësat keni marrë edhe hipotekën.

E dimë, vetëm kaq ju duhej për të qenë plotësisht të lumtur.

Oook ok, po ju lemë të qetë...

Tani na tregoni një portret familjar

Këtë ndërtojmë ne!

Kontakt
A    Pasho Hysa Nr 26 0714 AL 1004 Tiranë
C    +355684049444  E [email protected]
W   kontakt.al

 

.

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit

© 2023 by Design Kontakt