fbpx Gjelbërim | Kontakt

Gjelbërim

Në mënyrë që zonat e rekreacionit të jenë ftuese dhe të gjallëruara në çdo stinë të vitit është e nevojshme që këto nevoja të krijohen me anë të sistemimit të jashtëm për banorët e zonës. Për të pasur një zonë rekreative e cila të fton të shpenzosh më shumë kohë, një pikë mjaft e rëndësishme është gjelbërimi. Ajo që është marrë parasysh në krijimin e ambienteve të gjelbërimit nga Kontakt janë kombinimi që i është bërë bimësisë.

Kontakt
A  Pasho Hysa Nr 26-0714 AL-1004 Tiranë
+355684049444  E [email protected]
W kontakt.al

 

.

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit

© 2023 by Design Kontakt