fbpx GRILA | Kontakt

GRILA

Një aksesor i rëndësishëm për dritaret e apartamentit janë dhe grilat. Grilat plastike që Kontakt ofron janë të thjeshta me një dizajn minimalist të cilat ndihmojnë në ngrohjen e ambjentit dhe kursimin e energjisë deri në 30%.

Kontakt Shpk
A  Pasho Hysa Nr 26-0714 AL-1004 Tiranë
+355684049444  E info@kontakt.al
W kontakt.al

 

.

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit