fbpx HIDROIZOLIM TARRACE | Kontakt

HIDROIZOLIM TARRACE

Kontakt e di se tarracat e sheshta kërkojnë një trajtim të posaçëm për të realizuar izolimin e tyre sipas formës së pjerrët të çative, ndaj zgjedh me kujdes detajet e izolimit dhe tregon vëmëndje maksimale në aplikim. Të gjitha produktet për termoizolim dhe hidroizolim të tarracave përzgjidhen sipas standarteve të çertifikuara për të garantuar cilësi dhe jetëgjatësi. Tashmë ju mund të zgjidhni apartamentet në katet e fundit pa u shqetësuar më për izolimin e tarracës, lagështinë apo mbinxehjen gjatë muajve të verës.

Kontakt Shpk
A  Pasho Hysa Nr 26-0714 AL-1004 Tiranë
+355684049444  E info@kontakt.al
W kontakt.al

 

.

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit