fbpx Instalime elektrike | Kontakt

Instalime elektrike

Instalimet elektrike në ndërtimet tona realizohen vetëm me materiale të zgjedhura. Materialet e përdorura janë automatë Schenider, çelësa dhe priza Abb, Vimar dhe kabllo elektrikë General Cavi. Të gjitha prodhim sipas normave EU. Për instalimet e fuqisë përdoren priza shuko universale. Për sigurinë e instalimeve përdoren automate diferenciale dhe magnetotermike. Daljet e prizave dhe ndriçimeve janë projektuar në funksion të mobilimit dhe pajisjeve elektroshtëpiake. Linjat elektrike janë të dimensionuara që të përballojnë ngarkesat elektrike pa u mbinxehur.

Kontakt
A  Pasho Hysa Nr 26-0714 AL-1004 Tiranë
+355684049444  E [email protected]
W kontakt.al

 

.

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit

© 2023 by Design Kontakt