fbpx KANGJELLA NË SHKALLË | Kontakt

KANGJELLA NË SHKALLË

Kontakt paraqet aftësinë e veçantë qe ka në lidhje me detajet e shkallëve. Gjithashtu dhe për strukturimin e pozicionit të një hapësire të veçantë në shkallët e betonit, ku asnjëherë nuk i bën ato të duken të rënda. Kur kombinohen me metal dhe pllaka graniti ato krijojnë një ngjitje komode dhe elegante. Parmakët krijojnë kufij hapsire elegante ndërkohë që gjithashtu sigurojnë mbështetje strukturore të besueshme. Një parmak i dizenjuar mirë mund të rrisë në mënyrë domethënëse pamjen e hapësirës duke përcaktuar saktësisht kufijtë e saj.

Kontakt Shpk
A  Pasho Hysa Nr 26-0714 AL-1004 Tiranë
+355684049444  E info@kontakt.al
W kontakt.al

 

.

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit