fbpx KANGJELLA XHAMI | Kontakt

KANGJELLA XHAMI

Nofulla metalike dhe montimi i kangjellave në brezin e betonit e kombinuar me xhamin i cili i reziston goditjeve, na japin sigurinë maksimale për të konceptuar hapsirën përreth nesh pa kangjella që na bëjnë të ndihemi të kufizuar.

Kontakt Shpk
A  Pasho Hysa Nr 26-0714 AL-1004 Tiranë
+355684049444  E info@kontakt.al
W kontakt.al

 

.

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit