fbpx KOLONAT VERTIKALE TË VENTILIMIT TË KUZHINAVE | Kontakt

KOLONAT VERTIKALE TË VENTILIMIT TË KUZHINAVE

Impianti i ventilimit të kuzhinave është një nga më të rëndësishmit e objekteve të banimit. Ky impiant është delikat nga pikëpamja e problemeve që mund të shkaktojnë aromat e kuzhinave në ambientet e banimit dhe në apartamentet e të njëjtës godinë.

Kontakt Shpk
A  Pasho Hysa Nr 26-0714 AL-1004 Tiranë
+355684049444  E info@kontakt.al
W kontakt.al

 

.

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit