fbpx Kuti poste | Kontakt

Kuti poste

Kutitë e postës janë të pozicionuara në korridorin hyrës të çdo objekti. Të vendosura në një lartësi të caktuar për t’u aksesuar nga çdo grupmoshë. Materiali metalik me sipërfaqe të trajtuar posaçërisht mundëson rezistencën ndaj korrozionit dhe jetëgjatësi në ambientet e përbashkëta të objektit. Ngjyra dhe dizajni i tyre është pjesë e interierit të hyrjes në objekt.

Kontakt
A  Pasho Hysa Nr 26-0714 AL-1004 Tiranë
+355684049444  E [email protected]
W kontakt.al

 

.

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit

© 2023 by Design Kontakt