fbpx Laminat | Kontakt

Laminat

Punimet e shtresave në dyshemetë e apartamenteve finalizohen me laminat me trashësi 8mm AC4 dhe nënshtresë 3mm. Plintuesi do të jetë i bardhë 6cm. Laminati është cilësor për zona me trafik të lartë njerëzor. Detaji i zgjedhur ofron dysheme të ngrohta dhe me jetëgjatësi të lartë.

Kontakt
A    Pasho Hysa Nr 26 0714 AL 1004 Tiranë
C    +355684049444  E [email protected]
W   kontakt.al

 

.

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit

© 2023 by Design Kontakt