fbpx LYERJA NË SHTRESAT JASHTË | Kontakt

LYERJA NË SHTRESAT JASHTË

Shtresat e jashtme janë një nga elementët më të rëndësishëm të ndërteses, pasi e mbrojnë atë nga reshjet, era, i ftohti dhe nxehtësia. Aplikimi i termoizolimit në fasadë ul deri në 60% kostot për ngrohjen dhe ftohjen e ambienteve. Kontakt zgjedh teknologjitë më të avancuara në treg për ti ofruar klientëve kushte më të mira jetese.

Kontakt Shpk
A  Pasho Hysa Nr 26-0714 AL-1004 Tiranë
+355684049444  E info@kontakt.al
W kontakt.al

 

.

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit