fbpx Ndriçim | Kontakt

Ndriçim

Për instalimet e ndriçimit në njësi përdoren çelësa një polar, devijat, inverter dhe çelësa pulsantë. Njësia dorëzohet tek klienti me llamba të instaluara me jetëgjatësi 25.000 orë pune. Komandimi i ndriçimit realizohet në disa pika sipas planimetrisë së apartamentit. Ndriçimi i shkallës realizohet me spote 18 W jashtë murit, ku instalimet e tubave janë realizuar në soletë. Komandimi i ndriçimit të shkallës realizohet me Pulsant, ku pranë çdo dere apartamenti ka një pulsant për komandimim. Në katet -1 janë përdorur ndriçues linearë Led me fuqi 57 W të markës Beghelli. Sasia e ndriçuesëve është e tillë që të kapen normat e fluksit të ndriçimit, rreth 150 lux. Ndriçuesit në katet -1 janë të fiksuar në tavan me prizhonierë dhe instalimet e tubave dhe kabllove janë brenda në soletë. Komandimi i ndriçimit në podrume realizohet me sensor lëvizje me rreze mbulimi 15m.

Kontakt
A  Pasho Hysa Nr 26-0714 AL-1004 Tiranë
+355684049444  E [email protected]
W kontakt.al

 

.

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit

© 2023 by Design Kontakt