fbpx NDRIÇIMI | Kontakt

NDRIÇIMI

Elementët e ndriçimit që Kontakt ofron, përbëjnë një risi të vërtetë në aspektin e funksionalitetit dhe të thjeshtësisë në dizajn. Diskret por jo imponues, elementët e ndriçimit gjatë natës nuk duhet të jenë domosdoshmërisht në qendër të vëmëndjes. Pa asnjë dyshim, kërkesa e madhe për sistemet e ndriçimit  ‘kolonë’ mund t’i atribuohet paraqitjes së tyre elegante.

Kontakt Shpk
A  Pasho Hysa Nr 26-0714 AL-1004 Tiranë
+355684049444  E info@kontakt.al
W kontakt.al

 

.

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit