fbpx NDRIÇUES NË SHKALLË | Kontakt

NDRIÇUES NË SHKALLË

Të gjitha shkallët pa përjashtim janë të ndriçuara ose me ndriçues muror ose me ndriçues tavanor. Shkallët gjithashtu janë të pajisura me ndriçues emergjence dhe ndriçues evakuimi exit. Të gjithë ndriçuesit janë led. Sido që të jetë fuqia e ndriçuesve është llogaritur që fluksi në shkallë të kapë vlerën 200 lux. Komandimi i ndriçuesve të shkallës bëhet ose me pulsant ose me sensor në varësi të rastit. Në disa raste shkallët ndriçohen me një tip ndriçuesi ku brënda tij është instaluar dhe njësia e emergjencës. Të dhënat teknike të ndriçuesve: Shkalla e mbrojtjes IP65. Tension: 230V-50Hz. Jetëgjatësia: 50000 orë.

Led: Përmasa: 660x100 (ndryshon sipas rastit). Fuqia: 2x36w (ndryshon sipas rastit).

Fluks: 3350 Lm Neutral. I pajisur me njësi emergjence.

Kontakt Shpk
A  Pasho Hysa Nr 26-0714 AL-1004 Tiranë
+355684049444  E info@kontakt.al
W kontakt.al

 

.

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit