fbpx Nënshtresë | Kontakt

Nënshtresë

Shtresë me bazë rëre/çimento e cila aplikohet në ambientet mbitokë për mbulimin e instalimeve elektrike dhe hidraulike të vendosura në dysheme. Kjo shtresë respekton pjerrësinë e përcaktuar nga projekti sipas ambienteve ku aplikohet. Përshtatet me çdo shtresë pasardhëse të saj si laminat apo pllaka të çdo lloji.

Kontakt
A  Pasho Hysa Nr 26-0714 AL-1004 Tiranë
+355684049444  E [email protected]
W kontakt.al

 

.

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit

© 2023 by Design Kontakt