fbpx Oxhak | Kontakt

Oxhak

Elementi i oxhakut realizohen në cdo vilë në hapësirën e ndejtjes. Përveç se një element konstruktiv shërben gjithashtu si një element dekorativ që i përshtatet interierit të dhomës. Oxhaku është i termoizoluar duke mos sjellë humbje të nxehtësisë. Për bashkimin e veshjeve duhet të përdoret llaç rezistent ndaj zjarrit, përdorimi i shufrës dhe prizës ose veshjeve të tymit të rebatuar me prizën nga lart. Veshjet e tubit të oxhakut realizohen me një përzierje rëre, çimentoje dhe gëlqereje. Oxhaku ka dalje në tarracë prej 1m por është e kamufluar nga parapeti dhe ka një mbulesë të parafabrikuar për të ndaluar depërtimin e shiut.

Kontakt
A  Pasho Hysa Nr 26-0714 AL-1004 Tiranë
+355684049444  E [email protected]
W kontakt.al

 

.

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit

© 2023 by Design Kontakt