fbpx PEMË DHE LULE | Kontakt

PEMË DHE LULE

Në Kontakt ndërtimi dashuron mjedisin dhe beson që mjedisi e mbron hapësirën, duke pasur një grup agronomësh që punojnë në çdo stinë të vitit.

Kontakt Shpk
A  Pasho Hysa Nr 26-0714 AL-1004 Tiranë
+355684049444  E info@kontakt.al
W kontakt.al

 

.

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit