fbpx POMPA E FURNIZIMIT MË UJI | Kontakt

POMPA E FURNIZIMIT MË UJI

Pompa e furnizimit me ujë sanitar është pajisje kryesore në këtë impiant. Për këtë arsye është zgjedhur një grup pompash që komandohen nga një panel i vetëm. Grupi i pompimit e dërgon ujin në çdo konsumator me presionin e nevojshëm. Ky grup pompimi funksionon si një grup i vetëm dhe pompat hyjnë në punë sipas kërkesës së konsumatorit dhe në rast se njëra nga pompat del jashtë funksionit, kërkesat për fluksin e nevojshëm e mbajnë pompat e tjera deri në momentin që kjo pompë vihet përsëri në funksion.