fbpx Projekte | Kontakt

Projekte

Për t’u njohur më nga afër me projektet e realizuara nga kompania Kontakt ndër vite, ndërmerrni një tur virtual ose vizitoni objektet tashmë të përfunduara dhe do të surprizoheni nga cilësia e lartë dhe estetika mbresëlënëse e komplekseve të banimit, njësive tregtare dhe investimeve infrastrukturore.

Mangalem 21

Përshëndet të ardhmen.

mangalem21.kontakt.al

Magnet

Qetë dhe afër.

magnet.kontakt.al

Marga

Tako shtëpinë tënde.

marga.kontakt.al

SíRI 2

Nj​ë gjeneratë e re.

siri.kontakt.al

Referenca

Të ndërtosh është më shumë se sa duket.

Lexo më shumë

Kontakt
A  Pasho Hysa Nr 26-0714 AL-1004 Tiranë
+355684049444  E [email protected]
W kontakt.al

 

.

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit

© 2023 by Design Kontakt