fbpx PUSI TEKNIK | Kontakt

PUSI TEKNIK

Pusi teknik është mjaft i rëndësishëm për mbarvajtjen e instalimeve elektrike. Pusi teknik duhet të ketë madhësine e duhur në mënyre që të ketë hapësirë të mjaftueshme për realizimin e instalimeve elektrike. Zakonisht pusi teknik ndërtohet afër pusit të ashensorit dhe shkallës. Në pusin teknik kalojnë të gjitha linjat vertikale të tensionit dhe rryhmave të dobta. Pusi teknik është i pajisur me derë në të cilën ka akses vetëm administatori. Në çdo kat të pusit teknik ka një dysheme në formë zgare metalike në mënyrë që punohet nga çdo kat në pus. Duhet pasur parasysh që përmasat e pusit teknik janë të tilla që minimalisht një person të arrijë të punojë lirshëm në pus.

Kontakt Shpk
A  Pasho Hysa Nr 26-0714 AL-1004 Tiranë
+355684049444  E info@kontakt.al
W kontakt.al

 

.

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit