fbpx Rrugë e asfaltuar | Kontakt

Rrugë e asfaltuar

Objektet tona janë të projektuara me parkime nëntokësore ose mbitokësore dhe për pasojë ato shoqërohen me rrugë lidhëse të asfaltuara. Paketa e shtresave realizohet sipas standarteve të projektimit të rrugëve.

Kontakt
A  Pasho Hysa Nr 26-0714 AL-1004 Tiranë
+355684049444  E [email protected]
W kontakt.al

 

.

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit

© 2023 by Design Kontakt