fbpx SHTRIM LAMINAT | Kontakt

SHTRIM LAMINAT

Kontakt ofron një shtëpi të ngrohtë me dysheme tërheqëse dhe të sofistikuar, gjithashtu ofron produkte të cilësisë së lartë nga shumllojshmëria e laminateve. Kjo falë sistemit “Klik” që e bën më të lehtë instalimin dhe ç’instalimin e tyre pa lënë gjurmë.

Kontakt Shpk
A  Pasho Hysa Nr 26-0714 AL-1004 Tiranë
+355684049444  E info@kontakt.al
W kontakt.al

 

.

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit