fbpx SHTRIM ME PLLAKA | Kontakt

SHTRIM ME PLLAKA

Kontakt ofron një shtëpi të ngrohtë me dysheme tërheqëse dhe të sofistikuar, gjithashtu ofron produkte të cilësisë së lartë nga shumëllojshmëria e pllakave.

Kontakt Shpk
A  Pasho Hysa Nr 26-0714 AL-1004 Tiranë
+355684049444  E info@kontakt.al
W kontakt.al

 

.

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit