fbpx STOLA | Kontakt

STOLA

Stolat në sistemimet e jashtme të Kontakt janë lehtësisht të identifikueshëm për finesën dhe dizajnin e tyre të personalizuar. Ato janë realizuar me skelet metalik, ulëse të thjeshtë në stilin minimalist dhe me material druri.

Kontakt Shpk
A  Pasho Hysa Nr 26-0714 AL-1004 Tiranë
+355684049444  E info@kontakt.al
W kontakt.al

 

.

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit