fbpx Tabelizim | Kontakt

Tabelizim

Tabelizimi përdoret për orientimin e banorëve brenda objektit. Gjithashtu funksionon për sensibilizimin e qytetarëve për rregullat bazë të ambienteve të përbashkëta siç janë mbani pastër ambientin, mos pini duhan etj. Në Mangalem21, përdorimi i tyre është shumë i veçantë pasi vijnë me ngjyra të ndryshme duke i’u përshtatur kështu konceptit të projektit. Materiali i përdorur është forex me trashësi 0,5 cm. Montimi i tyre realizohet me ngjitës biadeziv dhe ngjitës silikon.

Kontakt
A  Pasho Hysa Nr 26-0714 AL-1004 Tiranë
+355684049444  E [email protected]
W kontakt.al

 

.

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit

© 2023 by Design Kontakt