fbpx TRA PARKIMI | Kontakt

TRA PARKIMI

Shumëllojshmëria e barrierave penguese që Kontakt ofron, varion nga modele klasike, moderne, minimaliste, avant-garde në metal të derdhur apo çelik. Në Kontakt gjeni gjithçka për çdo stil arkitektonik. Përveç cilësisë estetike dhe artistike ato garantojnë qëndrueshmërinë e produkteve me një mirëmbajtje minimale.

Kontakt Shpk
A  Pasho Hysa Nr 26-0714 AL-1004 Tiranë
+355684049444  E info@kontakt.al
W kontakt.al

 

.

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit