fbpx Kontakt - Siri |

Shiten vendparkime te Siri Kodra

Shes vendparkime te rezidenca Siri ne rr. Siri Kodra Shiten vendparkime me cmimin me te mire ne...

Mëso më shumë

Shiten apartamente te rezidenca Siri 2 ne rrugen Siri Kodra

Apartamente 1+1, 2+1 dhe 3+1 te rezidenca Siri 2 prane ish Stacionit te trenit dhe Bulevardit te ri...

Mëso më shumë

Shes apartamente 1+1 dhe 2+1 te Siri Kodra

Shiten apartamente te Siri Kodra prane Bulevardi te ri Apartamente 1+1 dhe 2+1 ne shitje te...

Mëso më shumë

Shiten apartamentene Tirane

Shiten apartamente te Siri Kodra prane Bulevardi te ri Apartamente 1+1 dhe 2+1 ne shitje te...

Mëso më shumë

Apartamente ne shitje te Siri Kodra

Shiten apartamente te Siri Kodra prane Bulevardi te ri Apartamente 1+1 dhe 2+1 ne shitje te...

Mëso më shumë

Shiten super apartamente te Siri Kodra

Shiten apartamente te Siri Kodra prane Bulevardi te ri Apartamente 1+1 dhe 2+1 ne shitje te...

Mëso më shumë

Shes vendparkime te Siri Kodra

Shes vendparkime te rezidenca SIRI ne rr. Siri Kodra Shiten vendparkime duke filluar nga 9.000 euro...

Mëso më shumë

Shes apartamente ne Tirane

Shiten apartamente te Siri Kodra prane Bulevardi te ri Apartamente 1+1 dhe 2+1 ne shitje te...

Mëso më shumë

Shes apartamente ne Tirane te stacioni i trenit

Shiten apartamente te tipologjive te ndryshme te rezidenca Siri 2 Rezidenca Siri 2 ndodhet ne rr....

Mëso më shumë

Shiten apartamente te Stacioni i trenit

Shes apartamente 1+1 dhe 2+1 te Rezidenca Siri 2 ne rr. Siri Kodra. Godine 7 dhe 10 kateshe me 2...

Mëso më shumë

Shiten apartamente prane Bulevardit te ri

Shes apartamente 1+1 dhe 2+1 te Rezidenca Siri 2 ne rr. Siri Kodra. Godine 7 dhe 10 kateshe me 2...

Mëso më shumë

Shes apartamente ne Tirane

Shes apartamente 1+1 dhe 2+1 te Rezidenca Siri 2 ne rr. Siri Kodra. Godine 7 dhe 10 kateshe me 2...

Mëso më shumë

Shes apartamente te Siri Kodra

Shes apartamente 1+1 dhe 2+1 te Rezidenca Siri 2 ne rr. Siri Kodra. Godine 7 dhe 10 kateshe me 2...

Mëso më shumë

Apartamente per shitje te Siri kodra

Shiten apartamente te Siri Kodra Apartamente 1+1 dhe 2+1 ne shitje te rezidenca Siri 2 ne rr. Siri...

Mëso më shumë

Shiten super apartamente te rezidenca Siri

Shes apartamente ne Tirane Shiten apartamente 1+1 dhe 2+1 te rezidenca Siri ne rr. Siri Kodra....

Mëso më shumë

Shtepi per shitje ne Tirane

Shes apartamente ne Tirane Rezidenca Siri 2 ndodhet ne rr. Siri Kodra shume prane Unazes dhe...

Mëso më shumë

Shes shtepi ne Tirane

Shes shtepi ne Tirane ne rr. Siri Kodra te rezidenca Siri 2 Rezidenca Siri 2 ndodhet ne rr. Siri...

Mëso më shumë

Shiten apartamente te rr. Siri Kodra

Shiten apartamente te tipologjive te ndryshme te rezidenca Siri 2 Rezidenca Siri 2 ndodhet ne rr....

Mëso më shumë

Apartamente per shitje ne rr. Siri Kodra

Shiten apartamente tek Siri Kodra| Rezidenca Siri 2   ✅ Apartamente komode ✅ Fasade e ventiluar ✅...

Mëso më shumë

Shiten apartamente te rezidenca Siri

Shiten apartamente tek Siri Kodra| Rezidenca Siri 2   ✅ Apartamente komode ✅ Fasade e ventiluar ✅...

Mëso më shumë

Pages

Kontakt Shpk
A  Pasho Hysa Nr 26-0714 AL-1004 Tiranë
+355684049444  E info@kontakt.al
W kontakt.al

 

.

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit