fbpx Malvina Cenaj | Kontakt

OKAZIONE!

Shitet apartament 2+1 gati per banim tek Siri Kodra

Shitet apartament 2+1 ne rrugen Siri Kodra, ne rezidencen Siri 2. Apartamenti ndodhet ne nje...

Mëso më shumë

Shitet apartament ne Ali Dem

Shiten apartamente ne kompleksin me te ri ne Ali Dem, Kaimi. Apartamente te tipologjive te ndryshme...

Mëso më shumë

Shitet apartament 2+1 gati per banim ne kompleksin Mangalem21

Apartamenti ka siperfaqe 111.9 m2, ka orientim veri-jug-lindje-perendim dhe ndodhet ne katin e...

Mëso më shumë

Shitet apartament ne Tirane

Apartamenti ka siperfaqe 111.9 m2, ka orientim veri-jug-lindje-pernedim dhe ndodhet ne katin e...

Mëso më shumë

Shiten apartamente ne kompleksin me te ri ne Ali Dem

Filluam shitjen e apartamenteve ne kompleksin me te ri ne Ali Dem, Kaimi. Apartamente te...

Mëso më shumë

Shiten apartamente ne kompleksin Kaimi

Filluam shitjen e apartamenteve ne kompleksin me te ri ne Ali Dem, Kaimi. Apartamente te...

Mëso më shumë

Shitet apartament ne Tirane

Apartamenti ka siperfaqe 111.9 m2, ka orientim veri-jug-lindje-pernedim dhe ndodhet ne katin e...

Mëso më shumë

Shitet apartament 2+1 ne kompleksin Mangalem21

Apartamenti ka siperfaqe 103.2 m2, ka orientim jug-perendim dhe ndodhet ne katin e katert....

Mëso më shumë

Shitet njesi sherbimi ne rezidencen Marga

Shitet njesi sherbimi ne rezidencen Marga. Objekt me Fasade te Ventiluar, Termoizolim, Izolim...

Mëso më shumë

Shitet vendparkim ne kompleksin Magnet

Shiten vendparkime me cmim OKAZION ne kompleksin Magnet, tek 21 Dhjetori. Me dy kate nën tokë të...

Mëso më shumë

Shitet apartament 2+1 ne kompleksin Mangalem21

Apartamenti ka siperfaqe 90.6 m2, ka orientim veri-lindje dhe ndodhet ne katin e gjashte....

Mëso më shumë

Shitet apartament me cmim OKAZION ne Tirane

Apartamenti ka siperfaqe 112 m2, ka orientim veri-jug-lindje-pernedim dhe ndodhet ne katin e...

Mëso më shumë

Kontakt
A  Pasho Hysa Nr 26-0714 AL-1004 Tiranë
+355684049444  E [email protected]
W kontakt.al

 

.

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit

© 2023 by Design Kontakt