fbpx AMBIENT TEKNIK | Kontakt

AMBIENT TEKNIK

Ambjenti teknik është një nga ambientet më të rëndësishme të godinës dhe si pasojë i është kushtuar një rëndësi e veçantë për ndërtimin e tij. Ambienti teknik është i ndërtuar nga grupi i furnizimit me ujë, depot e ujit, pompa e impiantit te ujit sanitar, autoklava, pompat e impiantit te mbrojtjes ndaj zjarrit.

Kontakt Shpk
A  Pasho Hysa Nr 26-0714 AL-1004 Tiranë
+355684049444  E info@kontakt.al
W kontakt.al

 

.

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit