fbpx Kontakt - Blog | Page 4520 |

Ofertat tona.

Njësi në okazion, çmimet e fundit dhe projektet më të reja i gjeni në blogun personal të agjentëve tanë. Njihuni me ofertat tona dhe rezervoni njësinë tuaj.

Erli Luli's picture
Erli Luli
  25/11/2020

Shes Apartament ne Tirane!

Shes apartament ne Tirane prane Kompleksit Magnet tek 21 Dhjetori.Siperfaqe 59.8 m2 Orientim Veri Perendim.Cilesi e larte ndertimi,fasade e ventiluar dhe zeizolim.


Erli Luli's picture
Erli Luli
  25/11/2020

Shes Apartament ne Tirane!

Shes apartament ne Tirane prane Kompleksit Magnet tek 21 Dhjetori.Siperfaqe 68.1 m2 Orientim Veri.Cilesi e larte ndertimi,fasade e ventiluar dhe zeizolim.


Erli Luli's picture
Erli Luli
  25/11/2020

Shes Apartament ne Tirane!

Shes apartament ne Tirane prane Kompleksit Magnet tek 21 Dhjetori.Siperfaqe 92 m2 Orientim Jug Veri .Cilesi e larte ndertimi,fasade e ventiluar dhe zeizolim.


Erli Luli's picture
Erli Luli
  25/11/2020

Shes Apartament ne Tirane!

Shes apartament ne Tirane prane Kompleksit Magnet tek 21 Dhjetori.Siperfaqe 67.8 m2 Orientim Veri Lindje.Cilesi e larte ndertimi,fasade e ventiluar dhe zeizolim.


Lorena Bregu
  25/11/2020

Apartamente ne shitje te Bulevardi i Ri

Shes Apartament ne TIrane!

Rezidenca MARGA! Bulevardi i Ri!

Apartament 2+1

S.104.1 m2,

Orientim: veri-perëndim, jug-lindje.

Cmim OKAZION 900 eur/m2


Lorena Bregu
  25/11/2020

Apartamente ne shitje te ali demi

Shes Apartament ne Tirane!

Kompleksi Mangalem21 Ali Demi, Tirane!

Apartament 2+1

Kati: 5

Orientimi: Veri

S.73.1m2

Cmimi OKAZION 750eur/m2


Lorena Bregu
  25/11/2020

Apartamente ne shitje te 21 Dhjetori

Shes Apartament ne Tirane!

21 dhjetori, Kompleksi magnet

Apartament 2+1

Kati 4

S. 88.4m2

orientimi: Lindje-Veri

Kontakt:

+355 67 666 2165


Erli Luli's picture
Erli Luli
  25/11/2020

Shes Apartament ne Tirane,21 Dhjetori

Shes apartament ne Tirane prane Kompleksit Magnet tek 21 Dhjetori.Cilesi e larte ndertimi,fasade e ventiluar dhe zeizolim.

Cmim Okazion per nje periudhe te limiturar!


Erli Luli's picture
Erli Luli
  25/11/2020

Shes apartament ne Tirane,21 Dhjetori

Shes apartament ne Tirane prane Kompleksit Magnet tek 21 Dhjetori.Cilesi e larte ndertimi,fasade e ventiluar dhe zeizolim.

Cmim Okazion per nje periudhe te limiturar!


Erli Luli's picture
Erli Luli
  25/11/2020

Shes Apartament ne Tirane,21 Dhjetori

Shes apartament ne Tirane prane Kompleksit Magnet,2+1 me siperfaqe 80.6 m2 me orientim Veri-Lindje.Cilesi e larte ndertimi,fasade e ventiluar dhe Zeizolim.Perfito Tani!


Pages

Kontakt Shpk
A  Pasho Hysa Nr 26-0714 AL-1004 Tiranë
+355684049444  E info@kontakt.al
W kontakt.al

 

.

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit