fbpx Kontakt - Blogs |

Blog

Get to know our newest offers
and reserve your unit now

kontaktwm
  14/07/2023

3 Pyetje për OxA

https://www.youtube.com/shorts/i-_6IEc423k

-Çfarë ka të veçantë OxA?
-Objekte 3 katëshe dhe 100% banim.


kontaktwm
  14/07/2023

Të jesh klient në Kontakt

Klientët në Kontakt marrin gjithmonë shërbimin më të mirë.


kontaktwm
  27/06/2023

Të japësh tokën tënde për zhvillim në Kontakt

Nëse keni një tokë në Tiranë dhe doni ta jepni për zhvillim, Kontakt është me ju. Mjafton që të keni dokumentat e pronësisë dhe dëshirën të bashkëpunoni me ne.


Viktor Hoti's picture
Viktor Hoti
  15/04/2023

Shes apartamente te kompleksi Mangalem21 te Ali Demi

Apartamente ne shitje te kompleksi Mangalem21 te Ali Demi. Apartamente komode me siperfaqe te ndryshme qe i pershtaten kerkesave te ndryshme.


Viktor Hoti's picture
Viktor Hoti
  15/04/2023

Dyqane ne shitje te Bulevardi i ri

Shiten dyqanet e fundit te rezidenca Marga 2 te Bulevardi i ri. Dyqane me siperfaqe te ndryshme, me lartesi 5 meter dhe me fasade xhami dhe alumini termik.


Dea Sako's picture
Dea Sako
  11/04/2023

Shtepi ne Shitje tek Ali Demi ne Tirane

Rezidenca Kaimi
Rruga Pasho Hysa, Ali Demi
Apartamente duke filluar nga 31,000 Euro
Mundesi financimi deri ne 80% te vleres

Per me shume informacion:
068 553 2356


Dea Sako's picture
Dea Sako
  11/04/2023

Apartamente ne Shitje ne Tirane tek Kompleksi Kaimi

Rezidenca Kaimi, pozicionuar shume afer me kompleksin Mangalem 21!

6 objekte te reja me nje arkitekture moderne, punime cilesore dhe cmim preferencial!


Dea Sako's picture
Dea Sako
  11/04/2023

Kompleksi Kaimi tek Ali Demi

Vijojme punimet me ritme te shpejta ne rezidencen Kaimi!
Rruga Pasho Hysa, afer Kompleksit Mangalem 21
Apartamente 1+1 - 53,000 Euro
Apartamente 2+1 - 79,000 Euro


Viktor Hoti's picture
Viktor Hoti
  08/04/2023

Shes apartament me hipoteke te Ali Demi

Shiten apartamentet e fundit ne katet e para te kompleksi Mangalem21 te Ali Demi. Apartamente 1+1 dhe 2+1 me siperfaqe te ndryshme.


Pages

Kontakt
A   Pasho Hysa Nr 26-0714 AL-1004 Tiranë
C   +355684049444  E   [email protected]
W   kontakt.al

.

Subscribe to be notified of our latest offers

© 2023 by Design Kontakt